Omorât în bătaie chiar în seara de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un tânăr din satul Zoița, comuna Ziduri, a fost găsit fără suflare în propria casă, chiar în seara de Crăciun. În sat se vorbește că băiatul fusese bătut cu câteva ore înainte de un localnic de etnie romă, în fața unui local din sat. Cadavrul se află la Morga din Râmnicu Sărat iar necropsia va stabili dacă decesul a survenit în urma unor lovituri.

Nicolae Cincu avea 33 de ani și locuia în casa părintească împreună cu alți patru frați. Era foarte sărac, muncea cu ziua pe la oameni și cam obișnuia să își înece supărările în băutură, spun consătenii lui. În seara de Crăciun, ar fi intrat în conflict cu un consătean, în timp ce se cinsteau la un bar din satul Zoița, au ieșit pe drum și s-au luat la bătaie. ”Țiganul ăsta, Berbec, l-a bătut până l-a trântit într-un șanț pe Nicu. Apoi, băiatul a avut puterea să se ridice și să meargă până acasă, pentru a se spăla pe față de sânge. Apoi am auzit că a murit, a venit o ambulanță, poliția dar degeaba”, povestește Marian, un localnic din Zoița.

”Am auzit că a fost o altercație și că acest băiat a murit mai târziu, acasă. Era amărât, trăia împreună cu tatăl și mai mulți frați, iar mama i-a murit într-un accident în urmă cu mai mulți ani. Poliția știe mai multe amănunte”, ne-a declarat Dumitru Tesloveanu, primarul din Ziduri.

Sătenii spun că presupusul agresor este de negăsit. Poliția confirmă cazul de la Ziduri doar pe jumătate, deoarece anchetatorii nu au toate indiciile unei altercați anterioare decesului. Potrivit poliției, tânărul a plecat pe 25 decembrie, seara, de acasă, apoi a revenit pe la ora 19.00, decesul survenind două ore mai târziu. ”Poliția a fost sesizată pe 25 decembrie, la ora 21.30, cu privire la faptul că un bărbat de 33 de ani din comuna Ziduri a decedat în locuința sa”, a declarat comisar Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Ancheta polițiștilor se va extinde către un posibil autor al agresiunii cauzatoare de moarte, în funcție de rezultatele necropsiei. Cadavrul a fost transportat la Morga spitalului Râmnicu Sărat. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite