Olimpia, adio, dar rămân cu tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Tudose
Viorel Tudose

Înfrângerea suferită de Olimpia pe teren propriu în faţa Dunării Galaţi a tulburat şi mai rău apele la Râmnicu Sărat. Maniera de arbitraj a centralului Cristina Babadac i-a scos din sărite atât pe tehnicienii grupării râmnicene, cât şi pe omul de afaceri Viorel Tudose.

Viorel Tudose a lăsat să se înţeleagă că este supărat pe autorităţile locale pentru situaţia în care se află echipa şi că va renunţa la a mai băga bani la Râmnicu Sărat.

Dar cum noaptea este un sfetnic bun, acestuia i-a trecut supărarea fiind dispus să continue la gruparea galben-albastră, mai mult datorită promisiunii făcute lui Mihai Ciobanu, pe care îl susţine în continuare.

În acelaşi timp, Viorel Tudose a declarat că va continua negocierile începute cu autorităţile locale în ceea ce priveşte preluarea echipei, chiar dacă va mai dura poate încă şase luni.


„Acum la rece pot spune că voi continua cu Olimpia pentru că i-am promis lui Mişu Ciobanu ceva şi trebuie să mă ţin de promisiune. Eram supărat pe autorităţile locale şi nici nu aveam cum să nu fiu. A trebuit să sun eu de la Bucureşti sâmbătă dimineaţa ca să se facă ceva să dea zăpada de pe teren. Este inadmisibil aşa ceva. Cât despre negocieri, vom continua. O facem de şase luni, aşa că ce mai contează alte şase. Ei spun că mi-au respectat toate doleanţele, însă după cum consideră dânşii că trebuie să încheiem înţelegerea. Din păcate, nu pot da salariile jucătorilor. Încerc săptămâna aceasta să îi angajez pe firma mea, pentru că numai aşa le pot da bani", a declarat în exclusivitate pentru AdS, Viorel Tudose.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite