Ofertele ştrandurilor din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ads vă prezintă câteva dintre oportunităţile locale de petrecere a timpului liber pe timpul acestei veri caniculare.

Buzoienii care se simt copleşiţi de caniculă şi vor să se răcorească pot opta pentru una din numeroasele piscine şi ştranduri aflate atât în municipiul Buzău, cât şi în staţiunile aflate la cel mult 50 de kilometri distanţă.

Cei care vor să evadeze din oraş pot alege ca destinaţie staţiunea Sărata Monteoru, unde sunt două piscine şi un ştrand cu apă termală, sărată. Intrarea în ştrandul mare cu apă sărată costă 10 lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copii.

Cei care preferă condiţii de lux, au ca opţiune piscina cu apă sărată de la hotelul Casino unde intrarea costă 15 lei în cursul săptămânii şi 25 de lei în weekend.

Celor care vor să evite scăldatul în apă sărată alternativa este oferită de piscina de la pensiunea Caprice, unde intrarea costă 10 lei în cursul săptămânii şi 15 lei în weekend.

O altă opţiune în afara oraşului este amenajarea turistică de la Balta Albă, situată la 50 de kilometri de oraş, pe drumul national DN22, de la Buzău spre Brăila. Aici este o piscină de 400 de metri pătraţi şi alte două mai mici, pentru copii. Tarifele sunt mai mult decât rezonabile, intrarea pentru adulţi costând doar 5 lei în timp ce copiii au acces gratuit.

În municipiul Buzău, una dintre cele mai accesibile variante din punctul de vedere al preţurilor este ştrandul din Parcul Tineretului, unde pe lângă cele două bazine sunt la dispoziţia clienţilor şi terenuri de tenis de câmp şi fotbal, mese pentru ping - pong şi şah, plus locuri de joacă pentru copii.

"Biletul costă doar 3 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copiii cu vârsta de peste şapte ani. Clorinarea apei se face în fiecare zi, printr-un procedeu de recirculare. Municipalitatea a dotat ştrandul cu o instalaţie modernă, cu ajutorul căreia apa din piscine este igienizată în permanenţă", a declarat Alexandru Dunel, reprezentantul societăţii Urbis, cea care administrează această bază de agrement.

O altă piscină din oraş care îşi aşteaptă clienţii este Atlantis, unde intrarea costă 5 lei în zilele de luni până vineri, în timp ce în weekend tariful este dublu, de 10 lei. Exact aceleaşi tarife sunt şi la Aqua Max.

La piscina Millenium tariful este de 6 lei în cursul săptămânii şi de 10 lei sâmbăta şi duminica. În plus, aici se poate opta contracost şi pentru ajutorul unui instructor de înot.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite