Nesimţire crasă: Un WC ca în fundul curţii a fost pus de muncitori în mijlocul unei străzi din Buzău (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii unei societăţi au trântit o latrină ca în fundul curţii, chiar în faţa unui bloc. Nesimţirea în România nu are limite. În cartierul Unirii Sud, muncitorii urinează în wc-ul făcut de ei. În văzul copiilor, pentru că nici măcar uşa nu se închide. Locuitorii din zonă spun că duhoarea le-a intrat în apartamente.

Locuitorii blocului 169 de pe strada Viitorului trăiesc în duhoarea unei latrine improvizată chiar în faţa scării lor.
Ingeniosa idee aparţine grupului de 30 de muncitori ai societăţii Concas din Buzău, care fac lucrările de renovare la o centrala termică. Treburile au mers ca pe roate până când a apărut o problemă aparent greu de surmontat. Şefii de echipă au realizat că muncitorii nu dispun de grupuri sanitare, dezafectate în cursul lucrărilor.


Armata de meseriaşi a găsit rapid soluţia magică: au amplasat un wc ad-hoc chiar în stradă, în faţa blocurilor!
Degeaba au protestat locatarii, zăpăciţi de mirosul fetid care vine dinspre grupul sanitar mâncat de rugină, pentru că şefii o ţin pe-a lor.

image

În timp ce nea Vasile îşi face nevoile, un coleg aşteaptă la rând să intre în latrină


„Oamenii exagerează puţin domnule, nu cred că miroase chiar aşa de rău de-aici", a fost replica stupefiantă a lui Dumitru Voinea, şeful de lucrare.

„Şi până la urmă unde să-şi facă nevoile, în tufişurile de lângă bloc? Daţi-mi dumneavoastră o soluţie. Sunt 30 de muncitori, ce să le facem dacă nu mai avem grupuri sanitare", a continuat Dumitru Voinea.

Video - Şeful lucrării, Dumitru Voinea, într-un schimb de replici cu o locatară revoltată:


Pe meseriaşi nu i-a deranjat nici măcar faptul că „toaleta de ocazie" e amplasată pe singurul loc de joacă al copiilor.
„Când ieşi din bloc, ţi se taie respiraţiade miros. Aici este singurul loc de joacă al copiilor. Stau la parter şi intră mirosul în casă. Văd muncitorii cum îşi fac nevoile toată ziua în geamul meu", şi-a spus indignarea Nicoleta Petrea (31 de ani), locatar în blocul 169 din Unirii Sud.


„ Sunt revoltată de aceşti muncitori. După ce au amplasat acest WC care ne sufocă cu mirosul urât s-au apucat să ne smulgă şi crengile din tei. Nu mai suportăm e cald afară şi mirosul e greu de îndurat", s-a plâns şi Elena Dercu (55 de ani).


Conducătorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău, Venera Axinte, spune că până acum nu a mai întâlnit în municipiu o situaţie de acest gen. „Nu am mai auzit de aşa ceva. Orice societate care efectuează lucrări temporare este obligată să folosească WC-uri ecologice.. Înţeleg că este un wc de şantier, dar nu poţi să amplasezi aşa ceva în oraş", spune şeful DSP, Venera Axinte.


Vreo descindere la faţa locului? E weekend, la DSP nu lucrează nimeni. Cel puţin până luni, măcar de s-ar încerca închiderea uşii la latrină.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite