O poliţistă din Buzău a câştigat medalia de bronz la Campionatul Naţional de atletism şi cros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lenuta Stanescu
Lenuta Stanescu

Patru poliţişti buzoieni au făcut parte din lotul Inspectoratului General al Poliţiei Române la Campionatul de atletism şi cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor, desfăşurat la Iaşi.

Agent de poliţie Lenuţa Stănescu de la postul de poliţie Poşta Câlnău, inspector de poliţie Cosmin Ichim, agent principal de poliţie Nicolae Dumitrache şi agent de poliţie Florin Rădulescu au obţinut rezulate bune în cadrul competiţiei.


Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Lenuţa Stănescu, care s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului atât la alergare 800 metri, femei, cât şi la cros 2.000 de metri, femei.

Agentul Lenuţa Stănescu, ajutor şef post poliţie Poşta Câlnău nu este la prima performanţă sportivă. Are în palmares opt medalii de aur şi argint câştigate la competiţiile la care a participat în perioada în care a urcat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" Câmpina, precum şi o medalie de argint obţinută la un campionat internaţional organizat în anul 2009 în Ungaria, la care au participat viitori poliţişti din ţara gazdă, Serbia, Polonia şi România.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite