O nouă acţiune de strângere a deşeurilor electrice şi electronice la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii care vor să scape de electronicele vechi mai o şansă sâmbătă când asociţia RoRec organizează o nouă acţiune de colectare între orele 9.00-17.00. În acest sfârşit de săptămână vizate sunt localităţile Pârscov, Cozieni, Bozioru, Scorţoasa, Căneşti şi Negoşina.

Localnicii trebuie să depună electronicele vechi la primărie ori la căminul cultural, iar în cazul unor obiecte mai mari oamenii vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu. Cei care se vor îndura să arunce electronicele vechi vor fi şi răsplătiţi. Aceştia vor fi înscrişi automat la una din cele cinci tombole.

Cei din Pârscov pot câştiga una dintre cele două masini de tuns iarba sau unul dintre cele opt ferastraie verticale. Tragerea la sorti si premierea voluntarilor vor avea loc la Primăria Pârscov sâmbătă la ora 19.30. Deponenţii din Cozieni pot pleca acasă cu o maşină de tuns iarba sau cu unul dintre cele patru ferăstraie verticale. Tombola va avea loc sâmbătă la ora 18.30, la Primaria Cozieni.

În Bozioru, premiile puse în joc constau în două ferăstraie verticale şi două maşini de găurit. Pentru a afla daca au câştigat şi pentru a asista la premierea voluntarilor, locuitorii sunt aşteptaţi la Primăria Bozioru vinerila ora 17.30. În Scorţoasa, o maşină de tuns iarba şi cinci ferăstraie verticale sunt premiile pe care le pot câştiga cei mai harnici şi mai norocoşi deponenţi. Tragerea la sorţi va avea loc la Primăria Scorţoasa duminică la ora 13.30.

În Cănesti, tombola, la care sunt puse in joc un ferăstrau vertical şi două maşini de găurit va avea loc duminică la Primăria Căneşti la ora 11.30.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite