O groapă în asfalt, suvenir pe care îl capătă şoferii care ies din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleea Industriilor
Aleea Industriilor

Coşmarul gropilor de pe străzile Buzăului se ţine scai de automobilişti până pe ultimul petec de oraş. Un crater cu diametrul de un metru şi adânc de zece centimetri şi-a făcut apariţia chiar la ieşirea din Buzău, către Urziceni, spre disperarea mai ales a navetiştilor de pe ruta amintită.

Absolut toţi şoferii din municipiu s-au convins deja că Buzăul este tot o groapă, din cauza îngheţului şi a sărurilor folosite la deszăpezirea carosabilului. Şi străinii de oraş se conving repede, încă de la intrare, că în Buzău au de ocolit cratere din metru în metru. Ele te întâmpină încă de la intrare şi te însoţesc până la limita unde începe şoseaua naţională sau europeană.

De aproape două săptămâni, o porţiune de zece metri pătraţi de pe Aleea Industriilor, în faţa pieţei Drăgaica, a devenit coşmarul şoferilor. Asfaltul s-a deteriorat, formând zeci de cratere de diverse dimensiuni, Şef peste ele este o groapă de zece centimetri adâncime şi cu diametrul de aproape o sută de centimetri, formată pe sensul de mers spre Zona Industrială şi Urziceni. „Am învăţat-o deja şi acum ştiu că atunci când ajung în dreptul Drăgaicii trebuie să apăs serios frâna. Dacă dai în ea, rişti să ţi se rupă ceva pe dedesubt”, ne-a spus un şofer de microbuz.

Sunt şanse ca groapa din dreptul pieţei Drăgaica să devină istorie chiar din această săptămână. Aleea Industriilor se află pe lista cu priorităţile lucrătorilor de la societatea Urbis Serv, cei care peticesc străzile din oraş.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite