VIDEO O gravidă a supraviețuit după ce s-a aruncat de la etajul al doilea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani din Buzău, însărcinată în luna a șaptea, s-a aruncat azi-noapte de la etajul al doilea, pe geamul apartamentului în care locuia cu prietenul ei. Medicii au stabilizat-o și au făcut tot posibilul ca ea să ajungă la un spital din Capitală, în ciuda drumurilor închise.

Ea a fost adusă de lucrătorii de la SMURD la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, acolo unde, după câteva ore de intervenții specifice, medicii au reușit să o stabilizeze. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că femeia a suferit mai multe fracturi: contuzie toracică, fractură de bazin, fractură de șold drept și fractură de calcaneu drept.

Cu toate acestea, fătul este clinic normal. Din datele pe care ni le-au furnizat apropiații familiei, femeia a fost trimisă, tot ieri,cu o ambulanță la Secția de Ortopedie a Spitalului Universitar din Capitală, acolo unde a fost așteptată de o echipă de medici, din care a făcut parte și un ginecolog.

Tânăra se află la a treia tentativă de sinucidere. A mai încercat să se omoare prima oară în 2010, iar a doua oară în 2011. Medicii de la București au asigurat familia că femeia se află acum în afara oricărui pericol.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite