O femeie şi-a ucis concubinul cu ciocanul, supărată că a fost înjurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia şi-a recunoscut vina
Femeia şi-a recunoscut vina

O femeie de 65 de ani, din comuna buzoiană Vadu Paşii, va ajunge după gratii pentru că şi-a omorât concubinul cu mai multe lovituri de ciocan în cap. Crima a fost săvârşită joi dimineaţă, pe un camp din apropierea satului, în timp ce concubinii se deplasau cu căruţa la muncile agricole.

Femeia le-a povestit poliţiştilor că parcă i-a luat Dumnezeu minţile în momentul în care bărbatul său a înjurat-o. În timp ce mergeau cu căruţa, Tudoriţa Constantinescu a luat un ciocan şi şi-a lovit concubinul în cap, de mai multe ori, în timp ce acesta mâna calul şi se întorsese cu spatele.

A tras apoi trupul fără suflare în spatele atelajului, l-a acoperit cu resturi furajere de pe câmp, a preluat frâiele calului şi a revenit acasă unde a şi fost găsită de anchetatori. Femeia şi-a recunoscut fapta şi pentru asta va face închisoare ani mulţi.

Procurorii au încercat să reconstituie scena şi au pus-o pe femeie să le arate cum a procedat.Urmează ca după necropsia victimei, anchetatorii să facă încadrarea faptei şi să o trimită pe criminală în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Florea Coman, victima femeii, avea 73 de ani. Cei doi trăiau împreună de aproape 24 de ani. Sătenii spun că cei doi se înţelegeau bine şi că împărţeau şi bune şi rele. Oamenilor nu le-a venit să creadă grozăvia pecare a săvârşit-o femeia.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite