O femeie dispărută de acasă este căutată în toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, poliţiştii din comuna Vadu-Paşii au fost anunţaţi că Dragoman Daniel Alexandrina, în vârstă de 30 de ani, din localitate, a plecat de acasă în seara zilei de 15 iulie şi nu s-a mai întors. Din primele verificări făcute poliţiştii au aflat că tânăra este cunoscută cu afecţiuni psihice.

Poliţiştii au făcut investigaţii în zonă şi au dat-o pe tânără în urmărire la nivel naţional, iar în prezent se continuă activităţile pentru găsirea ei.

Semnalmente femeii sunt următoarele: 1,60 metri înălţime, corpolenţă atletică, faţa ovală, fruntea dreaptă, ochi căprui, păr şaten - tuns scurt, prezintă o cicatrice la buza superioară.

La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de trening, cu două dungi galbene în partea exterioară şi o bluză gri cu mânecă scurtă, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare roz.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugate că contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă „112".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite