UPDATE VIDEO Crimă îngrozitoare în judeţul Buzău! O femeie a fost decapitată de soţul său, totul sub ochii copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima avea 33 de ani şi a fost ucisă de propriul soţ în curtea casei lor, din localitatea buzoiană Smeeni. Întâi a înjunghiat-o în piept, apoi i-a tăiat capul.

UPDATE: VIDEO Criminalul care şi-a decapitat soţia a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile

UPDATE, ora 19.00: Imediat după ce şi-a măcelărit nevasta, Viorel Pandele şi-a sunat fratele la telefon, lăudându-se cu fapta sa.
"Zicea că a făcut dreptate. El trăia mereu cu impresia că ea îl înşeală şi că vrea să-l nenorocească cu nişte pastile în mâncare. Acum s-au certat iar, i-a spus că de ce vrea să îl otrăvească, ea a început să-i râdă în nas şi cred că atunci s-a enervat. Mi-a mai zis să avem grijă de copilaşi", spune Nicu Pandele, fratele ucigaşului.

Vezi aici momentul aducerii criminalului la Judecătorie!

CLICK pe poze pentru fotogalerie

image
image
image

Poliţiştii din comună au intrat împreună cu un localnic în curtea familiei Pandele. "Poliţistul m-a luat cu el ca să vedem ce nenorocire s-a întâmplat şi acolo am găsit trupul învelit cu un preş. Când l-am dat la o parte, am văzut cadavrul într-o baltă de sânge, iar capul era mai departe, într-o copaie", a povestit vecinul George Sava.

Criminalul a fost reţinut şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, mai ales că el mai fusese internat la spitalul de neuropsihiatrie Săpoca. Dacă se constată că are discernământ, el şi-ar putea petrece după gratii următorii 25 de ani.

Rodica şi criminalul său, în urmă cu zece ani

Update, ora  17.15: Într-un acces de furie, Viorel Pandele, în vârstă de 42 de ani, şi-a înjunghiat soţia în piept. Nu s-a oprit aici, a târât-o până pe butucul pe care despicau lemne şi i-a tăiat capul.

Totul s-a petrecut sub privirile copiilor! Cel mai mic dintre ei are doar doi ani. Fiica cea mai mare, de 11 ani, a început să ţipe şi s-au alertat vecinii care au anunţat Poliţia. 

La această oră, la locul incidentului se află echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite