O buzoiancă a fost lăsată fără bani şi bunuri de către un colindător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atenţie la colindători!
Atenţie la colindători!

O buzoiancă în vârstă de 47 de ani a alertat poliţia după ce a constatat că geanta lăsată în holul locuinţei şi în carea avea 750 de lei şi mai multe bunuri personale în valoare totală de 1.400 de lei, i-a fost furată.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că femeia a primit cu colindul un tânăr care i s-a părut că seamănă cu cineva care locuieşte în apropierea blocului său. Semnalmentele suspectului au fost transmise dispozitivului de siguranţă publică, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea hoţului şi recuperarea prejudicului.

Pentru a nu se mai înregistra astfel de fapte, poliţiştii recomandă buzoienilor să acorde foarte mare atenţie necunoscuţilor care le sună la uşă sau pe care îi primesc în casă. În preajma Sărbătorilor de Iarnă, răufăcătorii pot profita de buna-credinţă a cetăţenilor şi, deghizaţi în colindători, pot fura din locuinţele ale căror uşi le sunt deschise sau din locuinţele pe care le găsesc descuiate.

Dacă,totuşi,sunteţi victima unei infracţiuni, anunţaţi imediat cea mai apropiat unitate de poliţie sau sunaţi la numărul de urgenţă 112.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite