Nu v-aţi decis unde să petreceţi Revelionul? Vedeţi aici unde mai sunt locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoienii sunt aşteptaţi în cluburi
Buzoienii sunt aşteptaţi în cluburi

Buzoienii care nu s-au decis nici până acum unde vor petrece noaptea dintre ani, au la dispoziţie mai multe variante. Cluburile din oraş încă mai au locuri disponibile iar preţurile sunt pentru toate buzunarele.

În "T'Essence" Pub va avea loc un program special, cu prelungiri pentru următoare trei seri. Atmosfera va fi animată de DJ Rezident iar organizatorii vor oferi tot felul de surprize care mai de care mai atrăgătoare. or avea parte după miezul nopţii de o petrecere de tip carnaval cu concursuri şi o întrecere la retro dans.

Şi la No Limit încă se mai pot face rezervări. Tortul şi şampania vin din partea casei iar gurmanzii pot gusta aici din paste, salate şi deserturi diverse. Organizatorii promit o distracţie pe cinste alături de Dj Alin şi DJ Julien B care au pregătit deja mixaje pe muzică de toate genurile.

În Cafeneaua artiştilor petrecăreţii sunt aşteptaţi cu o cină tradiţională şi preparate cu specific românesc stropite din belşug cu ţuică de prună şi vin de Pietroasele. Atmosfera va fi întreţinută de trupa Undercover care va cânta melodii ale trupelor celebre din anii '80.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite