„Nişte fete” reprezintă teatrul buzoian la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Zamfirescu şi Catrinel Dumitrescu în piesa „Nişte fete”
Vlad Zamfirescu şi Catrinel Dumitrescu în piesa „Nişte fete”

Teatrul „George Ciprian”  va susţine mai multe spectacole în vestul ţării. În schimb, în Buzău se va juca săptămâna viitoare „Puşlamaua”, în regia maestrului George Motoi, pe scena din incinta Muzeului Judeţean.

Teatrul „George Ciprian” din Buzău va „exporta” pe 11 noiembrie, la Reşiţa, piesa „Nişte fete”, de Neil LaBute, spectacol al cărui personaj principal este interpretat de Catrinel Dumitrescu.

Alături de cunoscuta actriţă, mai apar în spectacol Irina Velcescu, Andreea Vasile, Diana Cavallioti, Cristina Florea şi Vlad Zamfirescu. „Nişte fete” este o piesă despre dragoste şi trădare, despre insensibilitatea bărbaţilor şi tristeţea nesfârşită a femeilor singure.

Între timp, buzoienii vor avea ocazia să vizioneze în sala de teatru din incinta Muzeului Judeţean o comedie de calitate regizată de maestrul George Motoi.

Spectacolul „Puşlamaua”, după Pierre Chesnot, este programat pe data de 12 noiembrie, de la ora 19.00. Din distribuţie fac parte Irina Mazanitis, Jeanine Stavarache, Giliola Motoi, Luciana Popa, Carmen Hancearek, Ştefan Velniciuc şi  George Motoi, actori de la teatre mari din ţară.

Preţul de intrare la spectacol este 20 lei, elevii şi studenţii beneficiind de reducere de 50 la sută. Spectacolul durează o oră şi 40 de minute.

Buzoienii vor avea parte de un divertisment facil, care stârneşte frecvent râsul printre spectatori. "Puşlamaua" este o comedie bulevardieră care încă se joacă cu succes în teatrele pariziene.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite