Nicolae Anton: Gloria nu va retrograda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o echipă încropită în grabă înaintea startului de campionat din liga secundă plus un handicap  de minus opt puncte moştenit după o prestaţie modestă din sezonul trecut al ligii întâi, Gloria Buzău a ratat sâmbătă acasă în faţa fanilor un rezultat favorabil pe finalul unui sezon destul de agitat .

Sportul Studenţesc, o echipă bine disciplinată şi bine antreantă de Tinor Selymes, s-a dovedit o nucă prea grea de spart pentru fotbaliştii Gloriei aflaţi la sfârşitul unui tur de campionat de unde au reuşit să adune nu mai puţin de 23 de puncte.

Cu toate că scăderea de formă a fost vizibilă în ultimele 4 sau 5 partide, antrenorul Nicolae Anton este în continuare optimist şi crede că formaţia sa va câştiga războiul pentru evitarea retrogradării. „Eu zic că ne vom salva sută la sută şi fără ni cun fel de probleme mai ales dacă vom avea o pregătire de iarnă foarte intensă. Mai aducem în pauza de campionat doi trei jucători şi ne vom salva. Eu ştiam că aici se va ajunge fără o pregătire bună din vară. Am mai spus că dacă nu suntem o echipă de dulgheri, de muncitori n-o să putem să avem numai rezultate bune până la sfârşitul campionatului. Băieţii au făcut tot ce au putut până acum şi au ieşit cu fruntea sus” a mai spus antrenorul Nicolae Anton.

Aflată în pericol de a se desfiinţa la începutul turului de campionat din cauza datoriilor foarte mari, Gloria Buzău se află acum pe poziţia a 14 –a din clasamentului seriei B1 a Ligii secunde, pe un loc retrogradabil.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite