Newsletter pentru amatorii de călătorii din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trufele sunt descoperite de câini specializaţi
Trufele sunt descoperite de câini specializaţi

Amatorii de călătorii pot primi buletine informative despre excursiile şi evenimentele cu caracter turistic, organizate în judeţul Buzău. Asociaţia Monteoru Renaissance a lansat serviciul „Tourism Newsletter Buzău”, prin care va distribui informaţii despre ofertele sale, în mailuri şi pe diverse site-uri de socializare.

Noul serviciu, operat prin intermediului portalului TravelBuzau.com, îl va ţine pe turist la curent cu toate noutăţile din regiunea Buzău, informaţii şi oferte turistice, evenimente regionale, produse tradiţionale, proiecte de dezvoltare turistică şi un calendar al excursiilor.

Un prim eveniment, anunţat deja, este prognozat pentru data de 15 ianuarie, la ora 13.00. Este vorba despre a doua „vânătoare de trufe” în judeţul Buzău, produs lansat în decembrie 2010. În această zi, turistul va fi iniţiat în lumea căutătorilor de trufe, va asista la o vânătoare de trufe cu câini specializaţi şi apoi va degusta un meniu pe bază de trufe.

TravelBuzau.com mai propune, împreună cu tur-operatorii locali, excursii şi tururi Off-road, ghidate în limba română, engleză sau germană, cu autocare moderne sau Jeep-uri.



Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite