UPDATE VIDEO: Rebeliune la filiala PP-DD Buzău. Chipul lui Dan Diaconescu în flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Buzău a anunţat în urmă cu câteva minute că filiala judeţeană s-a autodesfiinţat în urma unor neînţelegeri cu conducerea centrală. 

Imediat după anunţ preşedintele filialei Buzău, Constantin Tache şi-a îndemnat cei doi vicepreşedinţi să strângă toate afişele cu sigla partidului şi imaginea lui Dan Diaconescu şi să le incendieze în faţa sediului din centrul municipiului.

UPDATE: Partidul Poporului –Dan Diaconescu a rămas astăzi în jurul prânzului fără sediu la Buzău după ce conducerea  formaţiunii politice din teritoriu a anunţat  că filiala locală s-a autodesfiinţat.

Preşedintele filialei PP-DD Buzău Constantin Tache a declarat că nemulţumirea a plecat încă de la constituirea conducerii centrale.„Ei s-au ales la Bucureşti după bunul plac fără să ne consulte şi pe noi. Ne-am supărat mai rău pe Dan Diaconescu în urmă cu trei zile după ce acesta a declarat la un post de televiziune că a alocat bani pentru filialele din teritoriu, lucru neadevărat. Aseară am avut o discuţie cu dânsul şi acesta mi-a spus să nu mă mai agit atât pentru că nu am o poziţie foarte tare în partid. Atunci eu l-am averizat că ne vom desfiinţa şi apoi vom da foc la bannere” mai spus Constantin Tache.

Cel care a incendiat bannerele a declarat că a luat această decizie pentru că a fost înşelat de conducerea de la centru.„S-au folosit de oamenii nemulţumiţi şi au creat acest partid. Am vrut să fim independenţi dar nu se poate. Ne-au cerut să strângem bani din cotizaţii şi ei declară că ne-au alocat fonduri. Ne-am săturat de minciuni” a declarat Mihai Nicolae, vicepreşedinte la PP-DD.

Conducerea fostei filiale din Buzău a PP-DD nu a exclus o migrare în masă a membrilor săi către PSD Buzău, formaţiune din care s-ar fi desprins foştii susţinători ai popularilor lui Dan Diaconescu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite