Naivitatea l-a costat scump: la 84 de ani a rămas fără 13.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei i-au furat unui râmnicean 13.500 de lei şi 100 de euro după ce două femei l-au păcălit că vor să cumpere costume şi sticle goale. Bărbatul a anunţat poliţia dar femeile nu au fost prinse deocamdată.

Aseară, un râmnicean în vârstă de 84 de ani a anunţat poliţia că i-au fost furaţi din locuinţă 13.500 de lei.

Bătrânul a primit în curtea locuinţei două femei necunoscute, cărora le-a vândut două costume de haine vechi, în schimbul sumei de 50 de euro. După ce a primit de la una dintre cumpărătoare o bancnotă de 100 de euro, râmniceanul a luat din locuinţă suma de 200 de lei, pe care le-a dat-o drept rest.

Imediat după ce au primit banii, cele două femei i-au cerut să le vândă şi sticle din plastic, astfel că bătrânul a mers cu una dintre ele în spatele curţii pentru a căuta sticle, timp în care cealaltă femeie a intrat în casă şi i-a furat 13.200 de lei şi 100 de euro.

Femeia şi-a chemat imediat prietena pentru că şoferul cu care veniseră se grăbea şi astfel, necunoscutele au plecat.

Păgubitul nu a observat nimic suspect în acel moment şi a anunţat Poliţia la aproximativ o oră după plecarea celor două.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Rm. Sărat continuă cercetările pentru a le prinde pe cele două hoaţe.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite