Muzicuţistul Sugar Blue va susţine un concert aniversar la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii blues-lui din Buzău sunt aşteptaţi joi 26 noiembrie cu începere de la ora 21 la T”essence Pub, pentru a se delecta într-o atmosferă incendiară, cu muzica celui mai bun muzicuţist din lume, legendarul Sugar Blue.

În cadrul concertului maraton ce va dura mai bine de trei ore în două reprize, Sugar Blue îşi va aniversa frumoasa vârstă de 60 de ani precum şi lansarea unui nou album.

Nascut în Harlem New York, Sugar Blue este considerat în prezent un adevarat Jimmi Hendrix al muzicuţei.“Îmi plac turneele din Europa, unde am tot concertat în ultimii 7 ani. Am fost în mai multe ţări din Europa dar cel mai mult m-au impresionat femeile din România. Vin la Buzău să cânt din toată inima. Românii sunt aparte faţă de alţi Europeni. Sunt mai sufletişti cel puţin asta simt eu.” a declarat Sugar Blue.

Sugar Blue a luat decizia de a face carieră în muzica soul, încă din copilărie. În 1985 el a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album tradiţional de blues.

De-a lungul timpului Sugar Blue a concertat în compania unor nume celebre ale muzicii blues şi jazz ca Muddy Waters, B.B. King, Art Blakey sau Lionel Hampton.

În deschiderea spectacolului care va fi susţinut de Sugar Blue joi la Buzău, va concerta trupa românească "Trenul de Noapte”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite