Muntele o ia la vale, DN 10 este blocat de stânci. Maşinile trebuie să facă un ocol de 60 de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia pe DN 10, în zona barajului Siriu este din ce în ce mai gravă. Din primele informaţii, cantitatea de bolovani căzută pe partea carosabilă era de 500 de metri cubi, însă ajunşi la faţa locului lucrătorii de la Drumuri Naţionale au constatat că este vorba de o cantitate de 2.000 de metri cubi.

"Pe carosabil au căzut 2.000 de metri cub de mâl, amestecat cu pământ şi cu bolovani, care au afectat şi covorul asflatic. În acest moment acţionăm cu o volă pentru a da la o parte bolovanii mai mici", ne-a declarat Leon Velicu, directorul de la Drumuri Naţionale Buzău.

Şoferii care avea traseu pe DN 10 sunt acum nevoiţi să facă un ocol de cel puţin 60 de kilometri. La faţa locului se află şi polţişti rutieră care îi îndrumă pe şoferi pe ruta ocolitoare Cislau-Vălenii de Munte-Braşov.

"Le recomandăm şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor şi totodată să consulte punctele de informare amplasate atât la ieşirea din municipiu, cât şi la Poeni, dar şi în judeţele limitrofe", ne-a spus Vasile Nicolae, şfeful Poliţiei Rutiere Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite