Moş Crăciun şi bradul se închiriază de pe Internet în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun poate fi închiriat pentru trei ore
Moş Crăciun poate fi închiriat pentru trei ore

Afacerea are un succes total, fiind deja închiriaţi toţi brazii artificiali de aproape trei metri, gata împodobiţi. Comenzile se pot face atât online cât şi telefonic. Pentru şcoli şi grădiniţe, chemarea Moşului costă 190 de lei, cu 100 de lei mai puţin decât la domiciliu.

Legenda spune că Moşul este un personaj simpatic, rumen în obraji, cu o burtică prietenoasă, cu barbă lungă şi albă. El este îmbrăcat într-un costum alb cu roşu şi poartă o curea neagră. Pentru ca totul să iasă ca la carte, părinţii apelează la firme specializate care pun la punct momentul în cele mai mici detalii.

"Decât să iasă prost şi copilul să nu fie entuziasmat, am preferat să angajăm o firmă care să se ocupe de drumul Moşului şi să fim siguri că ajunge şi în Ajunul Crăciunului acasă la copil şi la grădiniţă", ne-a declarat Manuela Stan, mămica unui copil.

Părinţii trebuie să plătească 190 de lei pe oră dacă vor ca Moş Crăciun să ajungă la grădiniţă şi 285 de lei pe oră dacă îl vor lângă bradul de acasă.
"Îmbrăcat într-un costum veridic, Moşul nostru este vesel, dolofan, roşu în obraji şi extrem de blând cu toţi copilaşii. El cere lapte şi prăjituri cu ciocolată, adoră să asculte poezii şi dorinţe ascunse, pe care se grăbeşte să le transmită mai departe spiriduşilor. În fiecare zi primim cam zece cereri", ne-a declarat Marius Dosinescu, managerul firmei "Brazi de Crăciun".

Brazii de închiriat, la mare căutare

Cei care îşi doresc un brad asemănător celor din reclame dar nu au suficient timp să alerge după globuleţe, beteală şi alte podoabe îl închiriază pe internet pentru trei zile iar în Ajunul Crăciunului îl au acasă.

"Un brad înalt de 2,7 metri, artificial, cu panglică de organza, flori albe şi aurii, globuri albe şi roşii, fundiţe aurii organza lucrate manual, un vârf de brad cu îngeraş, două instalaţii de interior albe cu joc de lumini şi un covoraş pentru brad costă în jur de 800 de lei", ne-a declarat Marius Dosinescu, managerul firmei „Brazi de Crăciun".

La prima vedere, preţul pare destul de mare ţinând cont că este vorba doar de o închiriere. Practica a dovedit însă că este un tarif foarte avantajos. Oferta a avut un succes imens, în special în rândul marilor firme, de vreme ce ieri toţi brazii de inchiriat disponibili îşi găsiseră clienţi. „La dimensiunea aceasta, în acest moment nu mai avem niciun brad de închirit", a precizat managerul Marius Dosinescu.

În schimb, mai pot fi încă cumpăraţi astfel de brazi, complet decoraţi, inclusiv covoraşul de sub brad şi instalaţiile luminoase, la preţul de 2.089,99 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite