Buzău: „Mondenii” Bendeac şi Zeţa, faţă în faţă cu buzoienii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: „Mondenii” Bendeac şi Zeţa, faţă în faţă cu buzoienii
Buzău: „Mondenii” Bendeac şi Zeţa, faţă în faţă cu buzoienii

Iubitorii de teatru din Buzău sunt invitaţi în această seară la teatrul George Ciprian, pentru a lua o porţie de râs, servită cu generozitate de actori cunoscuţi, precum Anca Sigartău, Adrian Titieni, Adina Popescu, Emanuel Pârvu, Vlad Corbeanu şi Gabi Costin. Atracţia serii o reprezintă, de fapt, cuplul de umorişti, Mirela Zeţa şi Mihai Bendeac, cunoscuţi marelui public din producţia TV Mondenii.


Piesa „Doctor de femei”, în regia lui Emanuel Pârvu, este pusă în scenă de regizorul Emanuel Pârvu, după un scenariu de Georges Feydeau. Pe unde a fost prezentată, producţia a destins spectatorii, care au umplut sala până la refuz. Publicul, printre catre s-au aflat mulţi tineri, a râs în hohote pe parcursul întregii piese.

Doctorul Moulineaux, interpretat de Emanuel Pârvu, este personajul pe care norocul îl tot ocoleşte. Valetul îi pare arogant, Bassinet (Mihai Bendeac) îi încurcă treburile, soţia îl ameninţă că îl pârăşte mamei, amanta se lasă greu cucerită iar soţul acesteia îl urmăreşte, motiv pentru care se dă drept croitor, iar Pomponette îl ia drept asociatul unei mari croitorese. Răsturnările neaşteptate de situaţie şi prestaţia actorilor vor face cu siguranţă deliciul spectatorilor din Buzău.

Următorul spectacol la Teatrul George Ciprian este programat pe 28 octombrie şi se numeşte „Sirena şi Victoria”, cu Diana Lupescu, Valeria şi Virgil Ogăşanu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite