Momente horror la ultimul amical al Gloriei Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Boghiţoi a ieşit cel mai şifonat din amicalul cu FCM Târgovişte
Ionel Boghiţoi a ieşit cel mai şifonat din amicalul cu FCM Târgovişte

Ultimul amical al iernii pentru Gloria Buzău va fi cu greu uitat de antrenorul Nicolae Anton şi mai ales de unii dintre elevii săi. Şi nu neapărat din cauza înfrângerii suferite cât mai ales a modului cum au evoluat adversarii din acest duel. Altfel spus, vineri, echipa din Crâng a dat piept într-un nou amical cu Divizionara C, FCM Târgovişte, fiind de altfel ultimul test pentru buzoieni înaintea începerii returului Ligii a 2-a.

Scorul de 2-1 pentru oaspeţi (Cherchez 18, Petculescu 38 / Chirvase 86 pen.) la finalul celor 90 de minute aproape că nici nu a mai contat pentru Nicolae Anton, rămas impietrit în urma accidentărilor suferite în acest meci de Ursu, Marincău şi Boghiţoi.


Au confundat terenul de fotbal cu ringul de box


Dâmboviţenii au evoluat în multe rânduri peste limita regulamentului de parcă jucau meciul vieţii. În minutul 30, Ursu este luat pe sus de un adversar, iar buzoianul cu toate că şi-a revenit după circa 10 minute, nu a mai putut continua în repriza secundă. Imediat de la reluare, Marincău este scos şi el în tuşă şi out. Însă, momentul horror al amicalului s-a petrecut în minutul 62, când în urma unui contact dur dintre Boghiţoi şi un adversar, buzoianul a căzut ca secerat şi a început să ţipe ca din gură de şarpe. Pentru asistenţă era clar, mijlocaşul Gloriei părea că a suferit o fractură ce i-ar fi încheiat poate carira. Din fericire, radiografia a fost de partea jucătorului. O entorsă ce îl va ţine departe de gazon cel puţin o lună de zile.


Gloria va evolua fără patru jucători


Altfel spus, Nicolae Anton se confruntă înaintea începerii returului cu o situaţie fără precedent de când se află pe banca Gloriei, nu mai puţin de patru jucători ce nu pot fi folosiţi în prima etapă, este vorba de Rizea, Marincău, Ursu şi Boghiţoi.


În partida cu Târgovişte tehnicianul buzoian a rodat întreg lotul cu care va aborda partea secundă a campionatului: Leu - Mândrean, Călin, Marincău, Lorincz, Lazăr, Otvos, Boghiţoi, Ursu, Radu, Muţiu. Au mai evoluat: Rădulescu, Sârbu, Neagu, Drăguţ, Ştefan, Chirvase, Mocanu, Bucur, Nicodim, Ionescu, Szocs, Stan, Tudor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite