Modificări în traseele autobuzelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzele vor avea trasee mai lungi
Autobuzele vor avea trasee mai lungi

Navetiştii din satul Măteşti şi buzoienii care lucrează în Mărăcineni vor avea la dispoziţie mijloace de transport, din jumătate în jumătate de oră.

Edilii Buzăului şi ai comunei Mărăcineni au constituit o asociaţie de dezvoltare intercomunitară, special pentru derularea unui proiect de extindere a liniilor de transport public urban. Mai precis, din luna martie, autobuzele 2 şi 3 ale societăţii Transbus vor avea trasee mai lungi, care vor acoperi zone cu obiective economice unde lucrează mulţi navetişti.


Linia 2 se va extinde până la podul Măteşti, de pe raza comunei Săpoca. Deocamdată, autobuzul de pe această rută are capăt de linie la Casa de Cultură din Potoceni însă din martie va avea un traseu mai lung cu trei kilometri, segment care va fi prevăzut cu două staţii noi de autobuz.
"Autobuzul doi opreşte în opt staţii, la Mărăcineni, Căpăţâneşti, Săpoca şi limita cu satul Măteşti, însă erau foarte mulţi navetişti de dincolo de această intersecţie", ne-a declarat Dumitru Constantin, primarul din Mărăcineni.


O altă noutate o reprezintă prelungirea traseului autobuzului 3 pe ruta Buzău - Gura Câlnău, segment de trei kilometri din Drumul European 85, spre Vrancea, unde s-au dezvoltat foarte multe reprezentanţe auto şi unităţi de alimentaţie publică.

Staţii vor fi la General Autocom şi Autorolla, unde va fi şi capătul de linie. Autobuzele vor circula la un interval de cel mult 30 de minute între ele.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite