Moartea bântuie o localitate buzoiană: trei decese într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, localnicii din Năieni au fost îngroziţi de două crime comise cu bestialitate de un sătean, un nou caz le dă fiori pe şira spinării. Aseară, un bărbat a fost descoperit mort în spatele casei, spânzurat cu o sârmă de un copac. Oamenii sunt înspăimântaţi şi vor să organizeze o slujbă care să alunge moartea din satul lor.

Constantin Perneş avea 42 de ani şi locuia singur în casa părintească din satul Finţeşti, comuna Năieni. Localnicii spun că dăduse în patima băuturii dar era om bun şi muncitor.

De câteva zile nu îl mai văzuse nimeni iar aseară doi săteni au intrat în curte să vadă ce este cu el. Oamenii au rămas fără cuvinte când l-au găsit spânzurat cu o sârmă de un copac din spatele casei.

Anchetatorii au fost şocaţi în momentul în care au intrat în casă şi au găsit pe toţi pereţii şi pe uşi mesaje legate de moarte scrise cu vopsea. Oamenii legii nu au găsit vreun bilet prin care bărbatul să îşi explice gestul dar au stabilit că îşi luase singur zilele.

Săptămâna trecută o femeie de 70 de ani a fost ucisă cu bestialitate în spatele casei. Capul îi fusese zdrobit cu o sapă şi fusese găsită de un nepot într-o baltă de sânge.

După numai două zile un al localnic a fost găsit omorât pe câmp. Şi el avea capul tumefiat şi îi fuseseră furate hainele, căruţa şi calul cu care venise la câmp.

Poliţiştii au reţinut deja un localnic despre care se bănuia că ar fi comis crimele. Este vorba despre un bărbat dat în urmărire generală de şapte ani pentru tâlhării şi alte violenţe care şi-a făcut din nou apariţia în sat. Acesta a fost prins în albia unui pârâu şi avea asupra sa bunuri furate de la cele două victime.

Oamenii din zonă sunt îngroziţi şi spun că au vorbit deja cu preotul din zonă care urmează să oficieze o slujbă care să alunge moartea şi gândurile negre din satul lor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite