Moarte pe şosele, în Vinerea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în Vinerea Mare, la Pogoanele
Accident în Vinerea Mare, la Pogoanele

Un micut de numai nouă ani, tatăl lui şi un prieten al bărbatului au murit azi-noapte într-un teribil accident de circulaţie, produs la câţiva kilometri de oraşul Pogoanele. Maşina în care se aflau s-a făcut praf de un copac şi a luat foc, trupurile celor trei fiind carbonizate.

Vinerea Mare a fost şi ultima zi pentru cei trei. Băieţelul de nouă ani, din localitatea Scutelnici, abia aşteptase să meargă la oraş ca să-şi cumpere ultimele cadouri de Paşte. Vecinul i-a dus până în oraşul Pogoanele pe micuţ şi pe tatăl său. La întoarcere, când mai aveau numai câţiva kilometri până acasă, maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit de un copac şi s-a rupt în bucăţi.

Rezervorul a luat foc instantaneu şi ce nu a distrus impactul au distrus flăcările. Nici micuţul şi nici cei doi bărbaţi de 37 de ani nu au mai avut nicio şansă. „Când am ajuns la maşină, deja ardea şi nu am avut ce să mai fac. Un cadavru era aruncat pe pământ, altul era lângă copac iar copilul cred că era în maşină”, a declarat un martor.


Rudele victimelor au venit într-un suflet la locul tragediei. Au rămas şocaţi când le-au văzut trupurile sfârtecate şi carbonizate. Nu-şi explică cum de s-a putut petrece o asemenea tragedie, mai ales ca şoferul avea experienţă. „Era şofer de tir şi a umblat prin toată ţara. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat un unchi al şoferului.

Accident în Vinerea Mare, cu trei morţi



Poliţiştii cred că de vină a fost  viteza cu care bolidul gonea pe şosea, dar localnicii nu exclud ca accidentul să se fi produs din cauza unei gropi în asfalt.

Şoferul cumpărase maşina cu numai câteva zile în urmă. Poliţiştii vor trimite rămăşiţele autoturismului la expertiza tehnică, pentru a afla exact care a fost cauza accidentului, în timp ce familiile celor trei se pregătesc de înmormântare şi nu de sărbătorile de Paşte.

Accident în Vinerea Mare
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite