Moarte misterioasă într-o pădure de lângă Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră în pădurea de la marginea oraşului. Un şofer care s-a oprit pe marginea drumului a văzut în pădure un cadavru. Potrivit poliţiştilor, era vorba despre o femeie de 48 de ani, care îşi petrecea timpul în zonă.

Veronica Matei avea 48 de ani şi era de fel din satul Vârf, comuna Năieni. Ultima dată a trecut pe acasă în urmă cu două luni, când i-a decedat tatăl. Era cunoscută în sat ca având probleme psihice şi pleca des de acasă.

„Era amărâtă, avea probleme cu capul. Acum vreo două luni am văzut-o ultima dată, că a venit la înmormântarea tatălui ei. Îi făcusem acum un ajutor social, numai ca să o conving să stea în sat, că am un întreg dosar de procese vrerbale şi amenzi pe numele ei pentru cerşetorie”, ne-a declarat Marian Apostol, primarul comunei Năieni.
 
Ieri după-amiază, femeia a fost descoperită moartă în pădurea din apropierea stadionului de atletism de către un şofer din Focşani, care a oprit pe marginea drumului. Poliţiştii nu au stabilit încă din ce cauză a murit femeia.

“Victima a fost preluată şi transportată la Serviciul de Medicină Legală. Potrivit primelor cercetări, cadavrul nu avea urme de violenţă. Se continuă cercetările pentru a se stabili în ce condiţii a survenit decesul”, ne-a declarat comisar Florina Crucianu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Veronica Matei a fost văzută ultima dată în urmă cu două zile, chiar în zona în care a fost găsită moartă. Femeia fusese căsătorită în tinereţe, dar a divorţat şi de atunci trăia singură. Are un frate şi o soră, dar nici aceştia nu au bani ca să o înmormânteze. Primarul din Năieni ne-a declarat însă că va face o chetă şi, cu banii strânşi, se va ocupa de înhumare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite