Mircea Dinescu va lansa o carte în Cafeneaua Artiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cafeneaua Artiştilor din Buzău va găzdui săptămâna viitoare "Festivalul celor 7 Arte în 7 Zile", eveniment în cadrul căruia sunt organizate seri de pictură, muzică, artă fotografică și literatură. Festivalul debutează luni, 23 ianuarie, cu o seară de teatru, protagonişti fiind actorii de la Green Hours.

În cea de-a doua seară, cea de marţi, vor avea loc demonstraţii pe viu de pictură şi vernisajul expoziţiei care reuneşte lucrările a doi pictori buzoieni: Leonard Ţuclea şi Marian Nica.

În seara dedicată literaturii, pe 25 ianuarie, invitat de marcă va fi Mircea Dinescu, care va veni la Buzău pentru lansarea unui nou volum. Joi, 26 ianuarie, la Cafeneaua Artiştilor va veni regizorul Gheorghe Preda, prilej cu care le va vorbi buzoienilor despre despre filmul românesc, de azi şi de ieri, în cadrul unei dezbateri la care sunt invitaţi să ia parte şi cei din public.

Ultima seară a festivalului, vineri, 27 ianuarie 2012, va fi dedicată fotografiei. Sunt invitaţi toţi cei pasionaţi de arta fotografică, dar nu numai, pentru a fi părtaşi la un eveniment incitant.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite