Mirabela Dauer şi Irina Loghin cântă în weekend la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul are loc la Galleria Mall
Spectacolul are loc la Galleria Mall

În acest weekend, buzoienii au ocazia să petreacă alături de Irina Loghin, Mirabela Dauer şi Iozefini, care susţin un spectacol în Galleria Mall.

Iată cum îşi pot umple buzoienii timpul liber de la sfârşitul acestei săptămâni:

VINERI

Ora 16.00 O vizită în magazinele din Galleria Mall, care au oferte generoase, se poate solda cu achiziţii convenabile la preţ şi înnoirea garderobei cu îmbrăcăminte de primăvară.
Ora 17.00 Un popas de o jumătate de oră la cele două cafenele din Aurora Mall, unde se poate servi atât ceaiuri cât şi băuturi pe bază de cofeină, este reţeta cea mai indicată pentru petrecerea pauzei dintre cumpărături.
Ora 20.00 Restaurantul chinezesc, din Aurora Mall, îi provoacă pe buzoieni să guste la cină cele mai exotice mâncăruri, pregătite chiar de un bucătar chinez.
Ora 22.00 Tinerii şi nu numai sunt aşteptaţi să chefuiască în Chocholate Society Club, iar iubitorii hiturilor „prăfuite” pot petrece în T’essence Pub.


SÂMBĂTĂ

Ora 16.00 O promenadă pe Bălcescu şi în Parcul Crâng are efecte benefice asupra organismului şi este recomandată mai ales celor care vor să scape de stresul acumulat în timpul săptămânii.
Ora 18.00 Clubul Junior îi aşteaptă pe tineri cu 25 de mese. Pentru o oră de biliard, care costă 12 lei, clienţii obţin o reducere de 30 la sută la biletul de intrare în Chocholate Club.
Ora 20.00 O cină cu specific sârbesc, la restaurantul Roşu şi Albastru, de lângă sediul Apelor Române, este prilejul de a afla cât de gustoasă este, de exemplu, o omletă cu babic.
Ora 23.00 Program de discotecă pe Insuliţa din Crâng, la clubul New Generation, unde sunt pregătite 250 de locuri în interior şi alte 200, pe terasă. Fondul sonor este asigurat de o formaţie de lăutari.


DUMINICĂ

Ora 10.00 Pista de role şi skateboard din Parcul Tineretului este locul potrivit pentru amatorii de sporturi extreme.
Ora 12.00 Ciorba ţărănească şi tochitura moldovenească sunt câteva dintre mâncărurile pe care restaurantul Crâşmăriţa din Buzău, de la capătul podului Mărăcineni, le propune clienţilor la masa de prânz.
Ora 16.00 Mare spectacol, în Galleria Mall. Timp de două ore, buzoienii se pot distra împreună cu Mirabela Dauer, Irina Loghin şi iluzionistul Iozefini, în holul centrului comercial.
Ora 18.00 Ofertă specială la Complexul Junior. Pentru o oră de bowling, care costă 25 de lei, clientul beneficiază de un discount de 30 la sută din preţul unei pizza cumpărată de la J’Pizza.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite