Microbuz cu pasageri, răsturnat pe centura Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii unui microbuz care făcea curse regulate între Bacău şi Bucureşti au văzut moartea cu ochii iar trei dintre ei, printre care și un copil, au ajuns la spital, după ce maşina în care călătoreau s-a răsturnat. Microbuzul a fost izbit în plin de o autoutilitară pe șoseaua de centură a Buzăului.

16 persoane se aflau în microbuzul care făcea curse regulate de călători de la Comănești la București. Pe șoseau de centură, într-o curbă periculoasă șoferul s-a trezit cu o autoutilitară în față.Conducătorul autoutilitarei se întorcea acasă, la Focșani, din Grecia, unde muncise vreme de şapte ani. Spune că el este cel căruia i-a intrat în față microbuzul.

Pasagerii din microbuz și-au revenit cu greu din șoc după ce în urma impactului și a răsturnării mașinii au venit unii peste alții. Parbrizul microbuzului s-a spart, ușile de acces au fost blocate pentru că microbuzul s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar oamenii nu au putut ieși decât pe ușa din spate. Trei dintre ei au fost răniți la mâini şi umăr și transportați la spital.

Traficul în zonă s-a desfășurat timp de o oră pe un sens de mers până ce microbuzul a fost ridicat cu o macara din mijlocul drumului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite