VIDEO Descindere într-un “cuibuşor de nebunii” din Buzău. Vezi ce obligaţii aveau prostituatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascaţii au descins joi în locuinţa unor proxeneţi din Buzău care racolau clienţi din baruri şi de pe internet, pentru două prostituate. La percheziţie, poliţiştii au găsit atât sumele de bani câştigate din prostituţie cât şi înscrisuri cu obligaţiile trasate prostituatelor, tarife şi mesaje de ademenire a clienţilor.

Un buzoian de 24 de ani, o tânără de 19 ani, din localitatea Amaru şi fratele ei, în vârstă de 17 ani, sunt suspectaţi că în perioada septembrie 2011 – mai 2012 au îndemnat la practicarea prostituţiei două tinere, una de 18 ani, din Buzău, iar cealaltă de 22 de ani, din comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea.

Cei trei le plasau prostituatelor clienţi pe care îi acostau în baruri sau prin anunţuri publicate pe internet. Sumele de bani astfel obţinute erau împărţite între proxeneţi şi prostituate. Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa buzoianului de 24 de ani, de unde au ridicat mai multe înscrisuri ce confirmau activitatea infracţională desfăşurată de suspecţi.



“Sunt o tânără dulce şi atrăgătoare care vrea să te cunoască şi să îţi ofere tot ceea ce îţi doreşti. Te pup şi aştept telefonul tău. (...) Mă numesc Alexandra, am 21 de ani, am 1,60 metri, 50 de kg, 700 numărul, 1.700.000 ora, doar la hotel, preţ negociabil”, scrie pe unul dintre bileţelele care circulau printre clienţii unor baruri.

Pe o altă hârtie care s-a vrut a fi regulament de ordine interioară apar obligaţii chiar şi ameninţări: “Acasă, te trezeşti, te speli pe faţă, pe dinţi, bem o cafea, facem curat, se fumează în casă doar atunci când îţi este permis, obligatoriu în fiecare seară înainte de somn te speli, nu mai ţipi, nu mai minţi, vorbeşti frumos cu oricine. Înainte de muncă te speli obligatoriu, te îmbraci frumos, te speli pe dinţi, te dai cu cremă, te machiezi în funcţie de cum te-ai îmbrăcat, te încalţi când pleci, te parfumezi, mergi dreaptă. Dacă aceste reguli nu se respectă, 10 minute în frig afară sau câte o palmă, un pumn”.  

Cei trei tineri suspectaţi de proxenetism au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău.Poliţiştii au luat împotriva lor măsura reţinerii, iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile în cazul majorilor şi doar 19 zile în cazul adolescentului. Celelalte două tinere sunt cercetate în aceeaşi cauză, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite