VIDEO Membrii galeriilor din Bucureşti au salvat un bărbat rămas îngropat în nămeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvat din groapă
Salvat din groapă

Un bărbat era să moară înghețat în groapa de trei metri pe care o săpase în zăpadă după cocenii pentru animale. A fost scos la timp de suporterii echipelor de fotbal veniți cu ajutoare în sat. Miracolul s-a petrecut in localitatea Cotu Ciorii, comuna CA Rosetti, la limita județelor Buzău si Brăila.

Soţia bărbatului țipa disperată încă de dimineaţă, dar nu o auzea nimeni. Nici nu avea cine, pentru că viscolul a început din nou să bată, iar casa ei e la marginea satului, acoperită complet de zăpadă. Soțul ei care a ieșit dimineață să scoata din munții de zăpada coceni pentru vaca din grajd nu mai venea. L-a găsit în groapa adâncă de peste trei metri, prins ca într-o capcană din care nu mai putea ieși.

Norocul lor a fost ca un grup de suporteri ai echipelor Steaua, Dinamo şi Rapid au venit în sat să împartă ajutoare și să ajute cu lopețile la săpat căi de acces. „De la opt am stat acolo şi nu puteam deloc să urc. Să le dea Dumnezeu sănătate copiilor ăstora”, spune Cristian Dragomir, bărbatul salvat de membrii galeriilor bucureştene.

Suporterii au pus mână de la mână ca să cumpere alimente și apă. Acesta nu a fost singurul lucru pe care l-au făcut. Acolo unde au găsit oameni neajutorați au pus mâna pe lopeți ca să facă tuneluri către grajduri și către porți. „Aici nu am venit în calitate de suporteri. Am venit după ce am văzut la televizor ce nenorociri s-au abătut peste aceşti oameni”, spune Florin Andrei, suporter al echipei Dinamo Bucureşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite