Medicul irakian Al-Azzawi Ala-Aldin a demisionat şi s-a mutat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După sinuciderea soţiei şi moartea copilului, medicul irakian Al-Azzawi Ala-Aldin a cerut desfacerea contractului cu Spitalul Judeţean Buzău şi s-a mutat în capitală, unde are mai multe rude. Colegii spun că este o mare pierdere pentru unitatea spitalicească dar încearcă să îi înţeleagă decizia.

"Ne-a mărturisit că nu mai putea trăi în casa în care s-a întâmplat acea nenorocire, casa în care, practic, a pierdut totul. La câteva zile de la producerea tragediei a cerut să i se desfacă contractul cu spitalul şi a plecat. Este o mare pierdere pentru noi pentru că era un bun specialist, dar l-am înţeles. Este la Bucureşti şi va lucra acolo, la un spital mare", ne-a declarat medicul Adriana Negoiţă, o bună prietenă a medicului irakian.

Soţia medicului Al-Azzawi Ala-Aldin şi copilul celor doi, un băieţel de 11 luni, au fost găsiţi morţi în casa în care locuiau cu chirie. Femeia a fost descoperită spânzurată, în cazul ei nefiind nici un dubiu asupra modului în care a sfârşit, în timp ce copilul a fost găsit fără suflare, în aceeaşi încăpere.

Medicul Al-Azzawi Ala-Aldin se află în România din 1992 iar din octombrie 2003, profesa pe secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite