Medicii buzoieni vor avea parte de controale- Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei Buzău
Revista presei Buzău

Ziarele vorbesc astăzi despre dezastrele din judeţ provocate de ninsorile şi ploile din ultimul timp, care au dus la inudarea mai multor gospodării.

Pacientul moare, pe medic nu-l doare!


Decât atunci când este sancţionat în urma unui control, care, în perioada următoare, se vor înmulţi.
Medicii de familie buzoieni vor avea parte, în perioada următoare, de controale mixte, din partea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Direcţiei de Sănătate Publică şi Prefecturii, controale care se vor axa, în mod special, pe respectarea programului de lucru, mai ales în zonele în care accesul pacienţilor către cabinetele medicale este dificil şi în condiţii meteorologice favorabile. (Viaţa Buzăului)


Coşmarul magazinelor de vise: poliţiştii au pus etnobotanicele „pe foc"!


S-au înmulţit de la o vreme secvenţele cu tinerii ce se zvârcoleau pe patul spitalului, respirând spasmodic, reacţionând violent când se apropia cineva de ei, ajunşi în aceea stare după ce se distraseră la vreun chef şi îşi preparaseră o ţigară „etnobotanică". Imagini ce nu puteau lăsa indiferente autorităţile, deşi se vorbea de interese ascunse şi n-au lipsit nici acuzaţiile cu tentă politică, deşi lucrurile păreau clare, aşa zisele „magazine de vise", iniţial legalizate, tindeau să se transforme într-un coşmar. (Viaţa Buzăului)

Judeţul, asaltat de viituri, o iau la vale case şi drumuri


În urma fenomenelor meteo înregistrate la nivelul judeţului Buzău, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a fost solicitat să intervină în mai multe situaţii pentru a da o mână de ajutor localnicilor ale căror gospodării au fost inundate. (Viaţa Buzăului)

4 comune buzoiene sub teroarea alunecarilor de teren

Localnicii din 4 comune buzoiene stau minut de minut cu frica in suflet ca alunecarile de teren le-ar putea distruge intr-o clipa agoniseala de o viata. Din cauza precipitatiilor abundente din ultimele zile si ca urmare a topirii zapezilor, in mai multe zone ale judetului s-au produs in ultimele zeci de ore alunecari de teren care au afectat in special drumuri insa sunt pe punctul de a inghiti si gospodarii ori animale. Astfel de situatii au fost raportate Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in comunele Parscov, Bozioru, Patarlagele ori Calvini. (jurnaluldebuzau.ro)

Exercitiu de alarmare in cartierul Simileasca

Astazi, intre orele 11.00 si 12.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta va verifica echipamentul de instiintare, avertizare si alarmare din incita fabricii de bere Buzau. Cu aceasta ocazie, in intervalul orar amintit, vor fi emise mai multe semnale acustice de mare intensitate precum si instructiuni de comportare in cazul unei situatii de urgenta reale. (jurnaluldebuzau.ro)

Construirea unei noi maternităţi, avantaje şi dezavantaje


Buzăul are neapărată nevoie de o maternitate. Atâta vreme cât acum femeile nasc în condiţii de Ev Mediu în actual Maternitate, nimeni nu poate pune la îndoială oportunitatea construirii unei noi unităţi. Rămâne de discutat modul în care se duce la bun sfârşit această iniţiativă şi mai ales locaţia aleasă care, potrivit medicilor, este cel puţin neinspirat făcută. (Şansa Buzoiană)

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite