Mașinile înmatriculate în străinătate, în vizorul polițiștilor buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Autovehiculele înmatriculate în alte state au fost verificate, zilelele trecute, de polițiștii buzoieni din cadrul Serviciului Rutier, în cadrul unei acțiuni derulate la nivel național. Nu mai puțin de 328 de mașini au trecut prin filtrele amplasate pe principalele drumuri din județ de către oamenii legii.

Pentru că au depășit viteza legală, 66 de șoferi au fost sancționați de către polițiștii de la Rutieră.  În două cazuri, s-a impus şi luarea măsurii de reţinere a permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile. Este vorba de un tânăr de 30 de ani din Bucureşti, care şi-a condus maşina cu 161 km/h pe DN2 E85, în afara localităţii Racoviţeni, şi de un gălăţean în vârstă de 31 de ani, al cărui autoturism a fost înregistrat de radar cu 103 km/h pe Şoseaua Brăilei din municipiul Buzău.

Un alt şofer, în vârstă de 21 de ani, din comuna Scutelnici, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, a rămas fără permis pentru 30 de zile, după ce a efectuat o depăşire neregulamentară pe Bulevardul 1 Decembrie din municipiul Buzău. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 139 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 pentru lipsa ITP şi a poliţei RCA şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au întocmit şi patru dosare penale, dintre care două pentru conducerea unor maşini înmatriculate în Bulgaria şi Anglia ce nu aveau drept de circulaţie în România şi două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Găsiți băuți la volan au fost un italian, în vârstă de 65 de ani, oprit pe b-dul Unirii din Buzău, și un gălățean, în vârstă de 33 de ani, prins beat la volan de către polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Sărat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite