Buzău: Manifestările dedicate lui Eminescu, afectate de gripa nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Activităţile s-au desfăşurat în cadru restrâns
Activităţile s-au desfăşurat în cadru restrâns

Programul activităţilor dedicate împlinirii a 160 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu, organizate de Colegiul Naţional cu acelaşi nume, a fost dat peste cap de infecţia cu virusul gripei porcine.

Teama de propagare a gripei noi printre profesori şi elevi a făcut ca seminariile şi lansările de carte să se desfăşoare cu un număr limitat de elevi, profesori şi invitaţi.


„Am căutat să reducem cât mai mult activităţile care presupuneau o aglomerare mare de elevi. Am făcut simpozionul de comunicări ştiinţifice on-line, datorită epidemiei de AH1N1. Şcoala noastră a fost până acum cea mai afectată de gripa porcină, după ce am avut 6 elevi bolnavi şi un profesor”, a declarat directorul colegiului Mihai Eminescu, profesorul Dan Dudaş.


Psihopedagogul Veronica Bucea a fost primul profesor din Colegiul Mihai Eminescu care s-a îmbolnăvit de gripă nouă. Profesoara susţine că boala poate fi o ameninţare, cu toate măsurile recomandate de igienă.
„M-am păzit de această gripă şi totuşi m-am îmbolnăvit. Cu toate acestea, trebuie să ne menţinem un echilibru psihic pentru a continua activităţile care ţin de şcoală”, mai spune psihopedagogul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite