Magazinele îşi prelungesc programul de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna Mare este cunoscută atât pentru semnificaţia sa religioasă, dar şi pentru aglomeraţia din oraş. Toţi buzoienii iau cu asalt marile magazine şi pieţele pentru a cumpăra toate cele necesare pentru masa de Paşte.

Numărul mare de clienţi specific zilelelor dinaintea sărbătorii Învierii Domnului a făcut ca hipermarketurile să îşi prelungească programul. Buzoienii care nu au timp sau lasă cumpărăturile pe ultima sută de metri îşi pot achiziţiona ouăle roşii, cozonacul sau carnea de miel din magazinul Kaufland care va fi deschis vineri până la miezul nopţii, iar sâmbătă până la ora 18.00.

În această perioadă magazinele îşi întâmpină clienţii şi cu promoţii la produsele specifice sărbătorii pascale şi pentru ca tot mai mulţi buzoieni să beneficieze de oferte, Carrefour va fi deschis vineri până la ora 2.00 , iar sâmbătă până la ora 19.00.

De programul prelungit la hipermarketurilor se bucură şi buzoienii, mai ales cei care lasă totul pentru ziua de sâmbătă. „Eu voi fi la serviciu până sâmbătă la prânz şi voi merge la cumpărături chiar atunci, aşa că e foarte bine că au program prelungit", ne-a spus Loredana Năstase, o buzoiancă de 33 de ani.

Buzoienii care nu vor cumpăra tot ce au nevoie înainte de Paşte trebuie să ştie că duminică magazinele vor fi închise. Însă pe 5 aprilie hipermarketurile îşi vor deschise uşile începând cu ora 9.00.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite