„Mă mut la mama!” se joacă miercuri la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii au şansa, miercuri seară, de la ora 20.00, să vadă la Casa de Cultură a Sindicatelor, una dintre cele mai apreciate comedii ale verii, „Mă mut la mama!”.


În piesa pe care Compania Adrenalitera le-o oferă buzoienilor joacă actorii Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu, pe care publicul îi ştie de pe micul ecran ca protagonişti ai unor farse în direct. Cap de afiş este Adriana Trandafir, în rolul de mamă a doi tineri cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt, înşelat de iubită, care se întorc acasă, nostalgici după copilărie.

Găsesc însă o mamă îndrăgostită de un student, motiv de ceartă, gelozii şi intrigi captivante. Ideea că mama ţine mai mult la celălalt sau că şi ea are la rândul ei un iubit agită spiritele în casă. „Este o comedie veselă, o frântură din viaţa fiecăruia din noi. De aceea cred că a avut priză la publicul care a urmărit până acum piesa”, ne-a declarat Radu Fefceac, de la Adrenalitera.

Biletele costă între 15 şi 25 de lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor şi la magazinul de cadouri Hi-Hii, de pe Cuza-Vodă. Piesa este programată a doua zi, la ora 20.00, şi la Casa de Cultură din Râmnicu Sărat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite