MOST WANTED - Topul celor mai periculoşi buzoieni căutaţi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Top urmariti general
Top urmariti general

Criminali, tâlhari la drumul mare şi traficanţi de carne vie, cinci la număr, care au reuşit „performanţa” de a scăpa de cătuşele poliţiştilor buzoieni, au fost daţi în consemn la toate inspectoratele din ţară dar şi prin Interpol.

Capul de afiş al infractorilor daţi în urmărire generală îl ţine Luţă Călin, un localnic din Cilibia, în vârstă de 36 de ani, care a primit o condamnare de 5 ani pentru ucidere din culpă.

Florentin Ilie


Doi traficanţi de persoane se află pe lista dispăruţilor. Unul dintre ei este Neluţu Cloşcă, de 33 de ani, din municipiul Buzău, care a primit de la Tribunalul Buzău mandat de arestare preventivă pentru trafic de persoane.

Neluţu Cloşcă


Tot pentru trafic de persoane este căutată atât în ţară cât şi peste graniţă Elena Alina Răducanu, de 23 de ani, care făcea parte dintr-o reţea ce trimitea prostituate peste graniţă. Pe numele ei a fost emis mandat de arestare preventivă.

Alina Răducanu

Doi tâlhari au reuşit să păcălească vigilenţa oamenilor legii şi acum sunt printre cei mai căutaţi buzoieni. Unul este Florentin Ilie, de 27 de ani, din comuna Vintilă Vodă, care a fugit imediat ce a primit condamnarea la şapte ani de înhisoare.

Luţă Călin


Mai este căutat tot pentru deposedarea de bunuri, prin agresarea victimei, tânărul Ionuţ Nae, de 24 de ani, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă.

image


Eficienţă la IPJ Buzău

În 2009, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii buzoieni au rezolvat 286 acte de urmărire, au prins 145 de persoane urmărite la nivel naţional şi 27 persoane date în urmărire internaţională. Totodată, poliţiştii din Buzău au pus în executare şapte Mandate Europene de Arestare.
La sfârşitul anului trecut, rămăseseră în lucru 95 de persoane date în urmărire naţională, toate fiind puse în urmărire la nivel naţional, iar 66 dintre acestea fiind date şi în urmărire internaţională.

Dintre cele 95 de persoane urmărite, aflate în evidenţele proprii, 14 sunt localizate sau arestate în alte ţări, în vederea extrădării sau predării.
În cursul anului 2009, au fost extrădate către România 14 persoane urmărite internaţional, arestate pe teritoriul altor ţări în baza datelor şi informaţiilor pe care poliţiştii buzoieni le-au furnizat autorităţilor judiciare respective prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Naţional Interpol.

De la începutul anului 2010, au fost executate 21 de mandate, fiind prinşi trei buzoieni urmăriţi internaţional în baza unor Mandate Europene de Arestare.


Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite