Locuri de muncă disponibile în județul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) sunt înregistrate 29 de locuri de muncă, în perioada 6- 12 ianuarie 2012. Cele mai multe sunt în domeniul construcțiilor.

Firma Integral, cu sediul pe Unirii, numărul 10, are nevoie de șapte fierar-betoniști, șapte dulgheri și șapte zidari, cu cel puțin doi ani vechime în meserie.

Infotech Solutions, de pe strada Transilvaniei, numărul 132, are nevoie pe o perioadă de trei luni de un un inginer electronist, societatea Tehno Vest Ifn, din județul Neamț, angajează pentru Buzău un ajutor șef de casă de împrumut, pentru o perioadă de șase luni, iar Mobil Tell, de pe Democrației, nr. 53, caută un agent de vânzări cu șapte ani experiență.

Tot pentru o angajare temporară, pe trei luni, este interesată și Asociația Orfanii,de pe strada Mesteacănului, nr. 6, care are nevoie de un casier.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa adresa de internet http://www.ajofmbuzau.ro/lmv.php, unde pot vizualiza locurile de muncă vacante.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite