Locuințele a șapte hoți, luate cu asalt de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Polițiștii din Buzău, Merei, Mărăcineni şi Berca, împreună cu cei ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, au descins sâmbătă dimineață, în comuna Verneşti, pentru a percheziționa locuinţele unor bărbaţi suspectaţi de comiterea mai multor furturi în perioada octombrie – noiembrie.

Concomitent cu efectuarea percheziţiilor, au fost blocate principalele căi de acces către imobilele vizate, fiind legitimate 34 de persoane şi controlate 24 de autovehicule.
Poliţiştii au găsit în patru dintre locuinţele percheziţionate DVD-uri, drujbe, un radiocasetofon auto, mai multe unelte şi alte bunuri ce prezentau caracteristici asemănătoare cu cele furate din casele a cinci părţi vătămate. Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la domiciliul unuia dintre suspecţi, în vârstă de 40 de ani, a fost identificat un dispozitiv artizanal în dreptul contorului electric ce împiedica măsurarea consumului de energie electrică, fapt pentru care s-a solicitat intervenţia unei echipe specializate din cadrul societăţii furnizoare, care a întocmit actul de constatare.

Şase dintre suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei şi audiaţi, cercetările fiind continuate de poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite