Lider liberal din Buzău, mort într-un accident rutier provocat chiar de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vinovat a fost liderul liberal
Vinovat a fost liderul liberal

Vicepreşedintele organizaţiei municipale a PNL Buzău, Faust Negru, a decedat în această seară în urma unui accident produs la intrarea în municipiul Buzău, dinspre Ploieşti, pe care chiar el l-a provocat. Trei autoturisme au fost implicate, evenimentul soldându-se cu decesul liderului liberal şi rănirea altor două persoane.

Şoferul unei Dacii Supernova a executat o manevră de întoarcere pe linie continuă, fără să se asigure suficient din ambele părţi şi a intrat în faţa a două autoturisme care circulau regulamentar dispre Ploieşti, spre Buzău. Din impact au rezultat moartea şoferului imprudent şi rănirea a doi pasageri dintr-un Daewoo Matiz.

„Mi-a ieşit în faţă şi nu am reuşit să îl mai evit. Cred că staţiona pe dreapta şi a plecat fără să se uite în toate părţile. El a intrat în mine iar eu am ricoşat în Matizul care mergea în paralel cu mine”, spune şoferul Opel-ului în care a intrat Dacia.

Pentru scoaterea victimei din Dacia Supernova a fost necesară intervenţia unui echipaj de la Descarcerare.

Accident
Faust Negru

Şoferul care a decedat în accident se numeşte Faust Negru, avea 56 de ani şi era vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Buzău a Partidului Naţional Liberal.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens, mai bine de o oră, timp în care cozile de maşini au depăşit doi kilometri.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite