Prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, avertizează: Le spun tuturor că vor intra în pușcărie, pentru vot multiplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim - vicepreședintele PDL, Cezar Preda, este convins că Referendumul din 29 iulie va fi viciat de reprezentanții USL din toate eșaloanele. Primarii vor frauda prin umflarea listelor de prezență la urne, cu persoane plecate din localitate. Preda avertizează că cei care vor fi descoperiți că au votat în două locuri vor înfunda pușcăria.

”Vor fi oameni care vor intra în pușcărie nevinovați pentru că oamenii se duc și votează unde sunt, pentru că au dreptul acesta conform legii, iar primarul PSD și PNL care a primit sarcină să aibă 70 la sută bagă buletine până la 70 la sută și apoi se apucă să-i încercuiască pe cei care nu au venit. Iar când se va face încrucișarea în două luni îl cheamă poliția. Ca să își facă normele, primarii îi încercuiesc acolo, fiindcă au cinci reprezentanți. Vă spun, cu siguranță de sută la sută, că toți cei care au votat multiplu vor intra în pușcărie, pentru că legea Referendumului este foarte dură, Europa este cu ochii pe noi și dacă omul este prost și votează undeva fără să îi spună primarului că pleacă, domne vezi ai grijă să nu mă pui că am votat, să mă trezesc că am votat și colo și colo”, a declarat Cezar Preda, prim-vicepreședinte PDL.

Liderul democrat – liberal spune că lista metodelor de fraudare pregătite de cei care îl vor demis pe Traian Băsescu este mult mai mare.

”Principala metodă de fraudare pe care o pun la cale (USL n.r.) este acea imposibilitate de a confrunta listele permanente cu listele suplimentare, toate fiind raportate de-a valma. Mai au introducerea buletinelor goale în urnă, pentru a fi numărate, dar introducerea buletinelor goale va fi urmată de încercuirea persoanelor, ca să se închidă pe cheie, și vor apărea persoane care-s plecate de doi ani din țară care apar că votează, ca să se închidă cheia. Numai că, speriați, unii mai slabi de îngeri zic, domnule, mi-a dat sarcină să aduc 70 la sută la vot, o să-i încercuiesc acolo. Eu le spun tuturor că vor intra în pușcărie. Și nu intră cei care sunt beneficiari ai votului. De-aia nu mai pot politicienii, de-aia nu mai poate domnul Ponta, domnul Antonescu, domnul Dragnea și domnul Rus și domnul Dobre, de ce o să pățească bietul român. Ei vor să îl dea pe Traian Băsescu jos”, a spus Preda.

Deputatul PDL anunță însă că susținătorii lui Traian Băsescu, repartizați secțiilor de votare, vor fi extrem de vigilenți.

”Asta e o metodă de fraudă pe care noi o urmărim îndeaproape. Vor fi oameni care vor sta în afara secțiilor de votare și vor vedea om cu om care vor intra în secție în așa fel încât la ora 23 să se știe că au intrat 750 de oameni în secție și nu 1600 cum vor ei să apară ca buletine și ca oameni încercuiți care nu au fost niciodată la vot”, a declarat Cezar Preda. 

Preda a declarat în conferința de presă susținută la Buzău că în jur de două milioane de români, susținători ai președintelui suspendat vor boicota Referendumul de duminică.

”Trendul susținerii lui Traian Băsescu este crescător. A plecat de la 19 la sută și ajunsese la 35 la sută. Numai că presiunea acestor oameni și timpul foarte scurt ne fac pe noi să nu le facem jocul. Ai noștri nu se vor prezenta și să nu își facă nimeni iluzii că cei două milioane de susținători ai PDL-ului vor da vreunul pe la secțiile de votare. Am înțeles că doar domnul președinte, e treaba dumnealui”, a declarat Cezar Preda.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite