Lăutar prădat de acordeon în timp ce se odihnea pe o bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lăutarul a rămas fără acordeon
Lăutarul a rămas fără acordeon

Poliţiştii au identificat ieri un buzoian în vârstă de 50 de ani, cu privire la care au stabilit că este principalul suspect în cazul unui furt reclamat în ziua de 3 martie, de către un lăutar de 57 de ani, din comuna Mihăileşti.

La momentul sesizării, reclamantul a precizat că i-a fost sustras acordeonul pe care îl lăsase nesupravegheat pe o bancă din faţa unui imobil de pe strada Scânteii din municipiul Buzău.

Pe parcursul cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în ziua de 3 martie, în jurul orei 11.00, păgubitul s-a deplasat la autogară pentru a lua autobuzul către localitatea de domiciliu.

Obosit şi în stare de ebrietate, bărbatul de 57 de ani a plecat din autogară şi s-a aşezat pe canapeaua din faţa unui imobilul situat în apropiere, unde a adormit. Când s-a trezit, după aproximativ 30 de minute, a observat lipsa acordeonului pe care îl aşezase lângă el.

Odată cu identificarea suspectului, poliţiştii au recuperat şi acordeonul, a cărui valoare fusese estimată de către reclamant la  suma de 500 de lei. Buzoianul în vârstă de 50 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite