La paşapoarte se lucrează la foc continuu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere creşterea numărului solicitanţilor de paşapoarte simple, pentru evitarea aglomeraţiei la ghişee au fost instituite noi reguli pentru depunerea documentelor, dar şi pentru ridicarea paşapoartelor.

În ultima perioadă a crescut foarte mult numărul celor care solicită eliberarea paşapoartelor. Fie că este vorba de stranierii veniţi în vizită în ţară cărora le expirau paşapoartele sau de buzoieni care vor să îşi petreacă concediul peste hotare, în fiecare zi, zeci de persoane se înghesuie la ghişeele de la biroul de paşapoarte. Din acest motiv programul cu publicul s-a modificat.


Depunerea documentelor se poate face de luni până duminică între orele 8.30 - 18.30 iar eliberarea paşapoartelor se face zilnic în intervalul orar 8.30 - 16.30. Depunerea documentelor va fi posibilă numai în baza unui bon de ordine ce se obţine de la sediul serviciului de paşapoarte, de la ghişeul de eliberări documente. Numărul maxim de bonuri de ordine este de o sută în fiecare zi , iar ordinea preluarii documentelor este afişată electronic la sediul serviciului.


Pentru a nu fi perturbată activitatea la ghişee persoanele care au obţinut bonul de ordine trebuie să fie prezente la ghişeul de depuneri documente la momentul când urmează să li se proceseze cererile . Absenţa solicitantului paşaportului de la ghişeul de preluări documente duce la pierderea valabilităţii bonului de ordine .


Buzoienii care au nevoie de detalii suplimentare pot contacta serviciul de paşapoarte, la numărul de telefon 0238/402052 .

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite