La Ciuta, condiţii de Poiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii de la Gloria se antrenează în condiţii de 4 stele
Fotbaliştii de la Gloria se antrenează în condiţii de 4 stele

Problemele financiare cu care se confruntă gruparea din Crâng au afectat într-o oarecare măsură programul de pregătire al acesteia, renunţându-se la tradiţionalele cantonamente de pe alte meleaguri, poate mai călduroase. Astfel, conducerea administrativă a Gloriei a „închiriat" pentru două săptămâni Hotelul de la Ciuta, unde condiţiile sunt comparabile cu cele de pe Valea Prahovei.

Teren sintetic, saună, piscină, sală de forţă şi un traseu montan excelent sunt doar câteva din atuurile pe care tehnicianul buzoian se bazează pentru o pregătire de iarnă ca la carte a elevilor săi.

„Sunt mulţumit de cum se pregătesc şi aici vreau să remarc profesionalismul de care dau dovadă în special Mândrean, Boghiţoi, Marincău sau D. Popa. Ne axăm pe pregătirea fizică şi mai puţin la munca cu balonul. De aceea am şi renunţat la amicalul de sâmbătă. Prefer să fac două antrenamente aici, în cantonament, decât un meci needificator în condiţiile date şi de vremea nefavorabilă. După aceste două săptămâni vreau să acumulăm un procent foarte mare de pregătire fizică, iar când va veni timpul vom lucra şi tehnico-tactic. Le mai dau şi mingia aşa, câte puţin, ca să nu uite de ea", a glumit, în încheiere, Nicolae Anton.


Anton, Stan şi Lazăr au sub comandă la Ciuta 25 de jucători, urmând ca în cel mai scurt timp să se alăture şi Muţiu, plecat să dea probe la o echipă din Liban. Mai mult ca sigur, acesta se va întoarce sub comanda lui Anton, condiţiile oferite de asiatici fiind, se pare, neconvingătoare pentru atacantul de 32 de ani al Gloriei.


Totuşi, miercuri, Gloria va coborî de la Ciuta pentru o partidă amicală ce se va desfăşura pe „Cornel Negoescu", de la ora 12.00, în compania bucureştenilor de la Juventus.


La Gloria Buzău au rămas: Leu, Sârbu - Mândrean, Marin, Marincău, Lorentz, D. Popa, Chimir, Stan, Nicodim, Ursu, Drăguţ, Boghiţoi, Priescu, Radu, Lazăr, Mocanu, Ionescu, Tudor.


Sosiri: Rădulescu (Juventus Bucureşti), Rizea (Dunărea Călăraşi), Muţiu (Petrolul Ploieşti), Otvos (Farul Constanţa), Josef (Sf. Gheorghe), Chirvase (Juventus), Negru (Braşov).


Plecări: Toma (destinaţie necunoscută), Dias (retras din activitate).

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite