La Buzău se fură din maşini... ca-n codru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, Poliţiile Buzău şi Râmnicu Sărat au fost sesizate cu privire la comiterea a trei furturi din auto, toate pe fondul neglijenţei de care au dat dovadă păgubiţii.

Două dintre cazuri au fost comise în municipiul Buzău, victime fiind doi buzoieni care şi-au lăsat maşinile descuiate, cu toate că în interior aveau bani şi bunuri în valoare totală de peste 10.800 de lei, iar în a treia situaţie a fost vorba despre o râmniceancă în vârstă de 42 de ani, care a lăsat deschis pe jumătate geamul de la portiera dreapta faţă, iar pe banchetă o borsetă cu documente şi suma de 450 de lei.

Într-unul dintre furturile comise în municipiul Buzău s-a reuşit identificarea suspectului, un minor în vârstă de 13 ani, care a mai făcut victime în rândul şoferilor neglijenţi şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Tot ieri, Poliţia Municipiului Buzău a mai fost sesizată cu privire la comiterea altor două furturi produse pe acelaşi fond, victime fiind de această dată doi adolescenţi care au mers la piscină şi nu au avut grijă şi de telefoanele mobile.

Băieţii au constatat lipsa mobilelor abia după-amiază, când s-au hotărât să plece acasă. Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciilor cauzate.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite