La Buzău, premierul s-a întors în timp – Revista Presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei Buzău
Revista presei Buzău

Vizita premierului Emil Boc cu elicopterul în mijlocul sătenilor dintr-o localitate din munţii Buzăului, uitată de timp, continuă să genereze subiecte presei locale.

Premierul s-a întors în timp, la Odăile

SPP-iştii şi tehnica de ultimă generaţie, implantată până şi în timpane, au contrastat izbitor cu peisajul comunei Odăile, acolo unde cetăţenii abia dacă îşi mai puteau procura apă potabilă din fântânile înecate în noroi. Pe dealul unde flăcăii îşi mai arată talentele de fotbalişti a aterizat un elicopter al forţelor speciale, care a descărcat direct în cizme un ministru şi un premier. Cizma a fost, probabil, singurul lucru comun cu "tabloul medieval" al unei epoci moderne. (Viaţa Buzăului)


Feudele din Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, nominalizat, săptămâna trecută, de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, ca fiind „campion naţional” din punctul de vedere al procentului din buget alocat cheltuielilor de personal (71%), a fost, în acest week-end, supus unei proceduri de evaluare din partea unei comisii a Ministerului Sănătăţii. Directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, medicul Horia Banu, spune că, în ciuda faptului că inspectorii ministeriali nu au făcut publice concluziile evaluării, s-au desprins câteva dintre posibilele direcţii de acţiune în vederea remedierii, măcar parţial, a situaţiei. (Viaţa Buzăului)


Panoul ruşinii pentru datornicii din Mărăcineni

Primarul comunei Mărăcineni a organizat o şedinţă publică, la care a invitat, pe lângă aleşii locali, şi cetăţeni. În cadrul întâlnirii, s-au adus în discuţie probleme legate de proiectele ce le va desfăşura în acest an administraţia locală, raportul de activitate pe anul 2009, dar şi probleme legate de modul în care localnicii îşi duc la îndeplinire obligaţiile. (Viaţa Buzăului)


Incep protestele in invatamantul buzoian

Saptamana viitoare debuteaza cu proteste in scolile din judetul Buzau. Liderii sindicali sunt hotarati sa recurga la astfel de manifestari in semn de revolta fata de faptul ca desi au castigat in instanta salarii mai mari cu 30 la suta, unii primari in calitate de ordonatori de credite refuza sa se conformeze deciziei magistratilor astfel ca numerosi dascali din judet nu beneficiaza inca de banii in plus care ar trebui sa le revina pe luna. (Jurnaluldebuzau.ro)



Scrisoare deschisa catre premier, privind starea Armatei, transmisa de liberalul George Scutaru

Deputatul liberal de Buzau, George Scutaru a transmis o scrisoare deschisa premierului Emil Boc prin care i-a cerut  sa intreprinda actiuni concrete in folosul Armatei Romane si sa aloce fondurile necesare inzestrarii trupelor aflate in Afganistan. (Jurnaluldebuzau.ro)

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite