Karla Răducea, specialist în cadastru, dar expert în distracţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este persoana responsabilă cu distracţia la spectacolele organizate de Galleria Mall. Este singurul "Master of Ceremony" din Buzău despre care se vorbeşte la feminin.

Karla a terminat Facultatea de Geografie din Bucureşti, secţia Cartografie şi Cadastru, ca şefă de promoţie şi este în ultimul an de Master, la aceeaşi specialitate. Ar fi putut să lucreze într-o funcţie bine remunerată însă a ales să lucreze într-un domeniu cu totul diferit: mass-media.

"Am intrat în gaşca Focus FM în urmă cu un an şi jumătate şi a fost prima experienţă radiofonică pentru mine. De cele mai multe ori am un debit verbal de necontrolat şi nu mi-a fost greu deloc să mă exprim cu microfonul deschis. Uneori bat câmpii dar îmi place. Sunt acidă cu personajele pestriţe şi permisivă cu acelea care îşi poartă cu mândrie neuronii", mărturiseşte Karla.

Tânăra animatoare radio a urcat repede în carieră. " La trei luni de la provocarea radio, a apărut în viaţa mea televiziunea. A fost ceva nou şi nu prea, fiind absolventa unei şcoli de televiziune. Am debutat cu un proiect drag mie, destinat adolescenţilor, dar e momentul să îmi depăşesc condiţia. Pregătesc un nou format tv cu mare scrupulozitate ce va rivaliza nu cu ce se întâmplă pe plan local ci cu emisiunile naţionale, cu invitaţi frumoşi şi celebri", spune Karla Răducea.

De un an, Karla este animatoarea petrecerilor de pomină din Galleria Mall. "Interacţiunea cu publicul este directă, se simt reacţiile concret. Un MC (n.r. - Master of Ceremony) trebuie să simtă ce să facă sau să zică ca să-i distreze pe cei din jur. E important să ai vorbele la tine, sa fii funny şi să surprinzi. Eu cânt, dansez, interacţionez mult mai mult cu oamenii decât un MC clasic", spune Karla.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI:

Din cele trei ocupaţii, ce îţi place mai mult?
Toate le fac cu pasiune, dăruire şi responsabilitate. Munca în media nu este uşoară. Trebuie să fii mereu plin de energie, să fii un bun actor, să nu trădezi faptul că ai o problemă de sănătate sau o problemă în familie. Trebuie mereu să fii plin de veselie încât să îi molipseşti pe cei din jur.

Ai de gând să practici şi meseria de bază?
Nu mă văd muncind în cadastru opt ore la un birou, pentru că sunt o persoană dinamică şi ar fi ceva prea formal pentru mine. Eu de mică am crezut că voi deveni artist. Îmi aduc aminte cu mare placere de orele pe care le petreceam în faţa oglinzii, rujată, coafată şi cântând la tubul de spray al mamei.


Profil:

Născută: 1 aprilie 1987, în Buzău;
Ocupaţia: DJ radio, VJ- Focus TV, animator spectacole;
Familie - o soră.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite