Jucătorii Gloriei Buzău au ajuns la capătul răbdării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţie fără precedent în fotbalul buzoian. Jucătorii Gloriei Buzău şi-au arătat pe faţă nemulţumirea faţă de restanţele financiare pe care le au de încasat de la clubul din Crâng. Astfel, înaintea partidei cu Delta Tulcea, spectatorii şi mai ales conducerea tehnică şi administrativă a Gloriei, au rămas cu gura căscată la gestul elevilor lui Anton, care au intrat pe teren afişând un baner mai mult decât sugestiv la sit

Surprizele au continuat, la conferinţa de presă de după meci, în locul lui Nicolae Anton prezentându-se Raul Marincău, căpitanul echipei buzoiene.

Acesta a explicat cum şi de ce s-a ajuns în această situaţie jenantă dar nedorită. Mai mult, a exclus varianta unui non-combat în partida cu Tulcea, punând înfrângerea pe seama jocului bun practicat de oaspeţi şi a unei evoluţii modeste a gazdelor.

„M-am hotărât, împreună cu echipa, să protestăm într-un mod civilizat, faţă de ceea ce ni se cuvine, faţă de faptul că nu ne-am primit banii de atâta timp. Restanţe la salarii de patru, cinci luni, în funcţie de jucător, este vorba de restanţe la prime de joc încă din turul campionatului. De aceea am crezut că acest protest va putea fi un mod civilizat de a sensibiliza puţin conducerea pentru că am ajuns la limita răbdării.

Deocamdată ne gândim să revenim la fotbal, să salvăm echipa de la retrogradare. Chiar am vorbit cu colegii în vestiar să ştergem totul, la figurat, pentru că nu avem timp de plânsete. Încă mai sunt meciuri în care putem să recuperăm punctele pierdute şi să depăşim contracandidatele. Dacă nu am mai crede în salvarea de la retrogradare, eu personal, îmi făceam bagajele şi plecam de acasă", a declarat Marincău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite